AHU / Komfovent

Verso Standard

VERSO Standard er standardiserte, kompakte enheter med varmegjenvinning eller ren tilluft. Hver enhet er designet for å ha optimale driftsparametere i et kompakt kabinett, slik at den kan installeres i små tekniske rom. Til tross for at det er standardisert, har sortimentet mange kombinasjoner, slik at enhetene kan benyttes på de fleste prosjekter.

På grunn av det brede utvalget er VERSO Standard-enheter ment for installasjon på kontorer, skoler, barnehager, treningssentre, kafeer, restauranter og andre offentlige bygninger. Det integrerte intelligente styringssystemet har mange kontrollmuligheter, som gjør det mulig å overvåke driftsparametere på betjeningspanel og koble enhetene til BMS for styring og overvåkning derfra.

EUROVENT-godkjent

Ca. kapasitet 540 m³/h – 6840 m³/h

Er du registrert kunde hos oss og ønsker webshoptilgang?

Som kunde hos Ventistål har du flere tiår med kompetanse og ekspertise i ryggen. Vi jobber hver dag for å levere gode løsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr en rekke tjenester som blant annet prosjektering, rådgivning og mye mer. Med lokasjoner over hele landet leverer vi kortreist og effektivt.