Bedre inneklima med romventilatorer fra Blauberg

romventilator

Det å skape et sunnere inneklima har stor betydning for trivsel og helse i ethvert hjem. En optimal romventilator er ikke bare nødvendig for å sikre riktig ventilasjon, men også for å tilføre frisk luft av høy kvalitet. Hos Ventistål tilbyr vi Blaubergs romventilatorer, TwinFresh Style WiFi, som er nøye utformet for å forbedre luftkvaliteten i eksisterende boliger.

Romventilatorer for et ideelt inneklima – miljøvennlig og energibesparende
Blaubergs TwinFresh Style WiFi representerer selve essensen av moderne og støysvak ventilasjon for rehabilitering av boliger. Varmegjenvinningsfunksjonen opprettholder en optimal temperatur og reduserer energiforbruket, noe som gir en mer bærekraftig løsning for ditt hjemmemiljø. Det avanserte filtreringssystemet sikrer også en høy luftkvalitet ved å effektivt beskytte mot partikler og forurensninger.

Avansert funksjonalitet og brukervennlighet
Med muligheten til å koble flere enheter til ett intuitivt kontrollnettverk og en imponerende varmegjenvinnings­effektivitet på opptil 90 %, representerer denne serien av romventilatorer en kostnadseffektiv og intelligent løsning. Enkelheten i installasjonen og den intuitive styringen via fjernkontroll eller app på smarttelefonen din gir enestående brukervennlighet.

Ideelt inneklima

Miljøvennlig

Energibesparende

Varmegjenvinningsfunksjon

Enkel montering og vedlikehold av romventilatorer
Denne serien av romventilatorer er ikke bare designet for effektivitet, men også for enkel montering og vedlikehold. Dette gjør den til den ideelle løsningen for å forbedre inneklimaet i ditt hjem, uten å gå på kompromiss med kvalitet eller brukervennlighet.

Ta kontakt med din nærmeste avdeling lokalt eller vår Boligventilasjonsavdeling for mer informasjon.

Er du registrert kunde hos oss og ønsker webshoptilgang?

Som kunde hos Ventistål har du flere tiår med kompetanse og ekspertise i ryggen. Vi jobber hver dag for å levere gode løsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr en rekke tjenester som blant annet prosjektering, rådgivning og mye mer. Med lokasjoner over hele landet leverer vi kortreist og effektivt.