Ensy InoVent WiFi-tilkobling

Ensy InoVent: Får ikke kobling opp WiFi-modul?

Ensy InoVent er avhengig av Bluetooth ved første gangs oppkobling via Bizer.

Om man ikke får gjort tilkoblingen innen 5 minutter vil aktiveringen av Bluetooth bli brutt. For å aktivere Bluetooth må aggregatet skrus helt av. Man må ta ut kontakten da det ikke er nok å stoppe aggregatet i displayet. Når aggregatet skrus på igjen vil dette aktivere Bluetooth funksjonen i 5 nye minutter. Fortsett prosessen til oppkobling av WiFi som i manual.

For å installere alt på nytt igjen må du gjøre følgende

Først må du være sikker på at din frekvens på ruteren står til 2,4GHz.
Stopp så WiFi-ruteren (ruteren du har i huset som du kobler Ensy-modulen opp mot).
Trekk deretter ut Ensy WiFi-modulen fra kontakten og sett den inn igjen etter 10 sek.
Restart prosessen med tilkoblingen av WiFi-modulen til systemet igjen og skriv ned «Chip ID/MAC». Ruteren må være koblet av.
Etter å ha fått «Chip ID/MAC», start ruteren og fortsett installeringsprosessen. Følg brukerveiledningen for WiFi-modulen videre.

NB! Det er viktig å bruke riktig serienummer til aggregatet. Du finner serienummer på et klistremerke på en av sideveggene inne i aggregatet. På ditt anlegg sitter det antakelig 2 stk klistremerker tett på hverandre på den ene sideveggen. På en av disse klistremerkene står serienummeret til aggregatet. 

 

Bildet viser hvor serienummeret i et Ensy InoVent aggreagt er lokalisert. På en av sideveggene inne i aggregatet på et av to klistremerker.

«Unit not exist» (WiFi-tilkobling)

Dersom du får feilmeldingen «unit not exist» ved registrering må du ta kontakt med Teknisk Service og Support (TSS), slik at Ventistål får registrert aggregatet. Send bilde av serienummeret sammen med modellnummeret som er lokalisert på en klistrelapp inne i aggregatet (se bildet over). Send dette til Support.boligvent@ventistal.no.

Er du registrert kunde hos oss og ønsker webshoptilgang?

Som kunde hos Ventistål har du flere tiår med kompetanse og ekspertise i ryggen. Vi jobber hver dag for å levere gode løsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr en rekke tjenester som blant annet prosjektering, rådgivning og mye mer. Med lokasjoner over hele landet leverer vi kortreist og effektivt.