Ventistål ARENA-FASADE 2021 ble en suksess!

Ventistål ARENA-FASADE`21 er historie. Og det ble en suksess.

All time high

Vi hadde over 800 mennesker samlet til 2 innholdsrike dager med 56 leverandører. Det var foredrag med både inspirerende og faglig innhold. Highligtere som Gjert Ingebrigtsen, Sjur Dagestad, Stefan Hyttfors, Thomas Giertsen og Solfrid Flateby sørget for å begeistre og gi alle inspirasjon. På våre 3 hjørescener hadde vi faglige foredrag med alt fra korrosjonsutfordringer til inneklima. Alt med Terje Sporsem som konferansier.

Festmiddagen toppet seg med Arne Hurlen som avsluttende underholdning. Før det sørget Hans Aaseth og Hans Orkester for at smilende folk i bransjen fikk et godt underholdningsbidrag.

Ny dato er allerede satt for 2023. Vi gleder oss allerede! I mens kan vi nyte denne lille minnerike filmen. Var du ikke med i fjor er det bare å være klar neste gang i alle fall.

Er du registrert kunde hos oss og ønsker webshoptilgang?

Som kunde hos Ventistål har du flere tiår med kompetanse og ekspertise i ryggen. Vi jobber hver dag for å levere gode løsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr en rekke tjenester som blant annet prosjektering, rådgivning og mye mer. Med lokasjoner over hele landet leverer vi kortreist og effektivt.