La oss samarbeide om fremtiden

Solenergi er fremtiden, og vi er stolte av å kunngjøre vår spennende satsing på solcellepaneler. Markedet for salg og installasjon av solcellepaneler har opplevd en betydelig økning, og vi ser en lovende vekst fremover. Ifølge Regjeringens energikommisjon er det behov for å bygge hele 8TWh solkraft innen 2030.

For å møte de voksende kravene i markedet har Ventistål etablert et nært samarbeid med Økokraft. Dette partnerskapet sikrer at Ventistål og våre 16 avdelinger over hele landet, samt våre kunder, får tilgang til kunnskap og riktige produkter som garanterer kvalitet og trygghet. Sammen vil vi sørge for at blikkenslagerbransjen spiller en betydelig rolle i det kommende solkraftmarkedet.

Solkraftskolen – Bli vår autoriserte montør

Vi forstår viktigheten av kompetanse og trygghet når det gjelder solcellepaneler. Derfor tilbyr vi opplæring gjennom vår egen Solkraftskole. Gjennom samarbeidet med vår kurspartner, Zolw, tilbyr vi erfarne foredragsholdere med solcellekompetanse som går tilbake til 2008. Kursdeltakerne vil tilegne seg kunnskap om prosjektering og montering av solcelleanlegg som er tilpasset norske forhold.

Bli en Solcellepartner med Ventistål

Vi oppfordrer våre kunder til å ta del i opplæringsprogrammet vårt. Gjennomførte og beståtte kurs på Solkraftskolen vil gi deg en intern partnerautorisasjon, som igjen innebærer at du blir en del av vårt nettverk av godkjente solcellepartnere som vi vil bruke i markedsføringen til det norske markedet. Vi er stolte av å allerede ha ferdigutdannede deltakere fra det første kurset som har mottatt kundeleads og er i gang med en spennende utvikling.

Statkraft har advart om mulige kraftunderskudd allerede i 2026, og solkraft er en av de få kildene som kan bygges ut raskt nok for å forhindre denne situasjonen. Multiconsult har estimert et teknisk potensial for solkraft på eksisterende tak og fasader på hele 65,6TWh/år, noe som viser et betydelig vekstpotensial.

I Norge har vi et stort potensial for solenergi takket være våre lange sommerdager, kjølige værforhold som forbedrer solcelleytelsen, og god solinnstråling, spesielt på Østlandet. Dette gir oss muligheten til å utnytte solenergi på samme nivå som land som Tyskland, som har investert mye i solkraft tidligere.

Ventistål ser lyst på fremtiden for solenergi i Norge og ønsker å være din partner for å dra nytte av dette spennende og voksende markedet. Bli med oss på reisen mot en bærekraftig fremtid med solenergi. Sammen kan vi bygge en lysere og mer energieffektiv verden.

Er du registrert kunde hos oss og ønsker webshoptilgang?

Som kunde hos Ventistål har du flere tiår med kompetanse og ekspertise i ryggen. Vi jobber hver dag for å levere gode løsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr en rekke tjenester som blant annet prosjektering, rådgivning og mye mer. Med lokasjoner over hele landet leverer vi kortreist og effektivt.