Tjenester

Filterabonnement

Det er svært viktig med regelmessig bytte av filter på boligaggregatet ditt. Bor du i bynære strøk med mye støv og forurenset luft, anbefaler vi å skifte filter 2 ganger pr år.

For å unngå skader og for optimal bruk av aggregatet er det viktig å bruke originale filter. I verste fall kan bruk av uorginale filter skade boligventilasjonsanlegget, og medføre tap av garanti.

Ventistål enkelt abonnementssystem for filter til våre boligventilasjonssystemer. Som abonnent vil du få tilsendt riktig filter til ditt ventilasjonssystem en eller to ganger pr år til meget konkurransedyktige priser. Et filterabonnement er en enkel og rimelig måte å sikre at man hele tiden har ren luft i hjemmet.

Ingen bindingstid

55% rabatt

Fast frakt: 125 kr inkl. mva, i hele landet

Ingen oppkravs- eller andre gebyrer

Returordninger

Ventistål er opptatt av miljøet rundt oss. Dette gjør at vi stadig gjennomfører både små og store tiltak for å gjøre vårt for at miljøet skal bli stadig bedre.

Vår returordning på spirolokk reduserer søppelmengden ute på byggeplassen og sikrer gjenbruk av plastlokkene.

Ta kontakt med oss for å lære mer om hvordan returordningen fungerer.

Faste kjøreruter

Med 18 avdelinger over hele landet og et stort antall faste kjøreruter, mange av dem med egen bil, har Ventistål har et distribusjonsapparat som dekker store deler av landet.

Nedenfor er en oversikt over våre faste kjøreruter. Merk at frakt belastes etter avtale.

Lokale tidsfrister i forhold til bestillingstider / pakketid samt minimumsvolum på kjøreruten. Vi tar forbehold om at kjørerutene kan endres på kort varsel. Ta kontakt for nærmere informasjon.

 • Oslo og omegn

  Daglig etter behov

  Østfold
  Hver tirsdag og torsdag

  Hedemark-Oppland
  Daglig

  Hønefoss
  Daglig

  Telemark
  Daglig

  Tønsberg
  Daglig

 • Sørlandet

  Kristiansand og omegn
  Daglig lokal bil kl. 08:00
  Daglig lokal bil kl. 13:00

  Mjåvann-Setesdal
  Ved behov

  Mjåvann-Mandal-Lyngdal-Farsund-Kvinesdal-Flekkefjord
  Tirsdag og Torsdag

  Mjåvann-Lillesand-Grimstad-Arendal-Tvedestrand-Risør
  Mandag, Onsdag og Fredag

 • Trøndelag

  Byruter i Trondheim
  Daglig

  Nord-Trøndelag
  Hver Tirsdag til Namsos
  Hver Onsdag Orkanger, Meldal, Surnadal, Hemne
  Hver Torsdag til Steinkjer/Malm

  Fosen-ruta
  Hver Fredag

 • Møre og Romsdal

  Ålesund og nærområdet
  Daglig etter behov

  Ålesund-Molde-Kristiansund-Ålesund
  Hver tirsdag

  Ålesund-Nordfjordeid-Førde-Ålesund
  Hver torsdag

  Ålesund-Ulsteinvik-Ørsta/Volda-Ålesund
  Hver fredag

 • Rogaland

  Stavanger og omegn
  Daglig etter behov

  Haugesund og omegn
  Daglig etter behov

Boligventilasjon – Prosjektering

Et godt inneklima krever prosjektering. Visste du at vi har egen prosjekteringsavdeling?

Vår prosjekteringsavdeling består av dyktige ansatte med lang erfaring som veileder kunden gjennom hele prosessen. Ventistål prosjekterer boligeventilasjon til tom. tiltaksklasse 2 og sørger for at arbeidet utføres i henhold til gjeldene forskriftskrav.

For å sikre et godt inneklima er det nødvendig med god ventilasjon. Ventilasjon sørger for god luftkvalitet og er et krav i byggeregler og tekniske forskrifter. For å oppnå best mulig luftkvalitet og ventilasjon i en bolig er man nødt til å prosjektere basert på kundens ønsker og behov, med forankring i tekniske forskrifter.

Ventistål prosjekterer ikke bare eneboliger, men også større prosjekter som boligblokker, parkeringskjellere m.m. I denne typen prosjekter er Ventistål tidlig inn i prosessen for å sørge for best mulig sluttresultat. Ventistål koordinerer og utarbeider en ventilasjonsløsning i samråd med de ulike fagretningene.

Kontaktinformasjon til prosjekteringsavdelingen

prosjektering@ventistal.no

Rådgivning

Ventistål har i lang tid vært en rådgivende part for våre kunder. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres behov og utfordringer og hjelper dem å ta informerte beslutninger. Som eksperter på en rekke fagområder, har vi omfattende kunnskap om de nyeste teknologiene og produktene i bransjen. Vi bruker denne ekspertisen til å hjelpe våre kunder å velge de beste løsningene for deres spesifikke behov og budsjett.

Som en rådgivende part, hjelper vi også våre kunder å redusere kostnader og øke effektiviteten, samtidig som vi sørger for at løsningene som er levert av oss fungerer på en pålitelig og sikker måte. Gjennom vår rådgivning ønsker vi å bygge et langsiktig samarbeid med våre kunder og være deres pålitelige partner innenfor ventilasjon og en rekke andre relaterte fagområder.

Er du registrert kunde hos oss og ønsker webshoptilgang?

Som kunde hos Ventistål har du flere tiår med kompetanse og ekspertise i ryggen. Vi jobber hver dag for å levere gode løsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr en rekke tjenester som blant annet prosjektering, rådgivning og mye mer. Med lokasjoner over hele landet leverer vi kortreist og effektivt.