Våre datterselskaper

Våre datterselskaper: Thermocontrol og Klimacontrol

Thermocontrol

Totalleverandør av kjølemaskiner og varmepumper til proffmarkedet.

Thermo Control har lang erfaring med dimensjonering og beregninger av tekniske installasjoner for kjøling, varme og ventilasjon. Thermocontrol jobber tett med konsulenter og sluttkunder for å finne frem til den riktige løsningen, som har både fokus på miljø og effektivitet, samt være så kostnadseffektiv som mulig.

KlimaControl

Automatikkentreprenør med høy kompetanse.

KlimaControl har høy kompetanse  innen automatikk og styringssystemer for næringsbygg i alle ledd, fra lokal regulering av klima i hvert enkelt rom til styring av de sentrale hovedanleggene i bygget. Produktene kjøpes fra anerkjente leverandører og settes sammen til systemløsninger tilpasset det norske markedet. Levering av PC-baserte styringssystemer med programvare tilpasset bruker sitt behov enten lokalt på bygget eller som nettbaserte løsninger via internett.

Er du registrert kunde hos oss og ønsker webshoptilgang?

Som kunde hos Ventistål har du flere tiår med kompetanse og ekspertise i ryggen. Vi jobber hver dag for å levere gode løsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr en rekke tjenester som blant annet prosjektering, rådgivning og mye mer. Med lokasjoner over hele landet leverer vi kortreist og effektivt.