Filterabonnement

Her kan du logge inn for å bestille filter, samt opprette abonnement på filter hos Ventistål. Klikk på knappen nedenfor for å logge inn eller opprette bruker.

Det er svært viktig med regelmessig bytte av filter på boligaggregatet ditt. Bor du i bynære strøk med mye støv og forurenset luft, anbefaler vi å skifte filter 2 ganger pr år.

For å unngå skader og for optimal bruk av aggregatet er det viktig å bruke originale filter. I verste fall kan bruk av uorginale filter skade boligventilasjonsanlegget, og medføre tap av garanti.

Ventistål enkelt abonnementssystem for filter til våre boligventilasjonssystemer. Som abonnent vil du få tilsendt riktig filter til ditt ventilasjonssystem en eller to ganger pr år til meget konkurransedyktige priser. Et filterabonnement er en enkel og rimelig måte å sikre at man hele tiden har ren luft i hjemmet.

Ingen bindingstid

55% rabatt!

Fast frakt: 125 kr inkl. mva, i hele landet

Ingen oppkravs- eller andre gebyrer

Er du registrert kunde hos oss og ønsker webshoptilgang?

Som kunde hos Ventistål har du flere tiår med kompetanse og ekspertise i ryggen. Vi jobber hver dag for å levere gode løsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr en rekke tjenester som blant annet prosjektering, rådgivning og mye mer. Med lokasjoner over hele landet leverer vi kortreist og effektivt.