AHU / Fläkt eQ Master

Fläkt eQ Master – Modulaggregat

Modulaggregat med bransjens beste energigjenvinning på opptil 86 % og fleksibel konfigurasjon som kan tilpasses spesifikke kundekrav

Full fleksibilitet i valg av komponenter og konfigurasjon

Delbarhet for tilpasning til trange vifterom

Finnes i 21 størrelser

Luftstrøm: 360–43 200 m³/h

Stor fleksibilitet når det gjelder funksjoner, konfigurasjon og materialvalg

IE5EC-motorer med ekstra høy effektivitet

Bredt utvalg av høyeffektive energigjenvinningssystemer

Leveres både med og uten integrert automatikk.
Kan også leveres i hygienisk utførelse

Regoterm og RegAsorp

Våre roterende varmevekslere fra FläkGroup tilbyr høy temperaturvirkningsgrad ved lave trykkfall. Rotorer leveres med ulike effektivitetsvarianter, som tillater ekte optimalisering. RegAsorp gjør fuktgjenvinning fra avtrekksluften mulig, samt har en rekke andre fordeler som bl.a. redusert energiforbruk.

Recuterm motstrømsvarmeveksler

Recuterm varmeveksler av motstrømstype passer perfekt som sentralt luftbehandlingsaggregat i bygg der risikoen for luktspredning må tas i betraktning

ReCooler HP

En kombinasjon av integrert kjøling/varme og gjenvinningssystem i samme aggregat, som gir enorme fordeler fra design til oppstart. eQ med ReCooler HP er en komplett Plug & Play-enhet for ventilasjon, oppvarming og kjøling.

Econet

Econet batterigjenvinningssystem for eQ Master og eQL luftbehandlingsaggregater – den nye generasjonen. Enda bedre energigjenvinning under alle forhold, med virkningsgrad over 80% i henhold til EN 308.

100% separate luftstrømmer – ingen risiko for overføring av lukt eller bakterier fra avtrekksluft til tilluft

Høy varmegjenvinningsgrad

Avansert frysbeskyttelse for pålitelig drift og høy energieffektivitet også ved kalde temperaturer

Ziehl-Abegg Bluefin vifter

Markedsledende vifter for montering enten på vegg eller gulv, med AC-motorer (IE3), PM-motorer (IE4) eller EC-motorer (IE5).

Er du registrert kunde hos oss og ønsker webshoptilgang?

Som kunde hos Ventistål har du flere tiår med kompetanse og ekspertise i ryggen. Vi jobber hver dag for å levere gode løsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr en rekke tjenester som blant annet prosjektering, rådgivning og mye mer. Med lokasjoner over hele landet leverer vi kortreist og effektivt.