AHU / Fläkt eQ Prime

Fläkt eQ Prime – Kompaktaggregat

Denne standardiserte aggregatserien inkluderer 8 forskjellige størrelser med luftmengder fra ca. 720 m³/h til 21 600 m³/h for sideansluttet, og mellom ca. 720 m³/h og 9000 m³/h for toppansluttet.

Denne plug-and-play-løsningen har en rekke energieffektive komponenter, innebygd styring og gir en energigjenvinningseffektivitet på opptil 86 % med en SFP-verdi under 1,5 kW/m³/sek.

Kompakt og funksjonell – minimer installasjons- og driftskostnader. Det integrerte styringssystemet, ISYteq 4.0, gjør enheten smart, enkel å håndtere og lett å integrere.

Energisparende komponenter og integrert styringssystem

Plug-and-play installasjon

Korte leveringstider

Prime Side

Prime Top

ISYteq 4.0

Smart, enkelt tilkoblet system med mange funksjoner. ISYteq 4.0 er en kraftig styringsplattform som forenkler oppstart og bruk. 7″ håndterminal, Mulighet for tilkobling til skytjenester, BMS-tilkobling – Bacnet og Modbus er alltid tilgjengelig, Installasjonsguide og Smart meny.

Regoterm og RegAsorp

Våre roterende varmevekslere fra FläkGroup tilbyr høy temperaturvirkningsgrad ved lave trykkfall. Rotorer leveres med ulike effektivitetsvarianter, som tillater ekte optimalisering. RegAsorp gjør fuktgjenvinning fra avtrekksluften mulig, samt har en rekke andre fordeler som bl.a. redusert energiforbruk.

Recuterm varmeveksler

Recuterm varmeveksler av motstrømstype passer perfekt som sentralt luftbehandlingsaggregat i bygg der risikoen for luktspredning må tas i betraktning.

ReCooler HP

En kombinasjon av integrert kjøling/varme og gjenvinningssystem i samme aggregat, som gir enorme fordeler fra design til oppstart. eQ med ReCooler HP er en komplett Plug & Play-enhet for ventilasjon, oppvarming og kjøling

ECBluefin

Vifteserien ECBluefin er en av de mest energieffektive på markedet. Designen av viftehjulet i kombinasjon med ECBlue-motorteknologien (IE5) gir maksimal effektivitet og lavt lydnivå.

Er du registrert kunde hos oss og ønsker webshoptilgang?

Som kunde hos Ventistål har du flere tiår med kompetanse og ekspertise i ryggen. Vi jobber hver dag for å levere gode løsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr en rekke tjenester som blant annet prosjektering, rådgivning og mye mer. Med lokasjoner over hele landet leverer vi kortreist og effektivt.