Miljøfyrtårn

Ventistål er Miljøfyrtårn-sertifisert 

I Ventistål er vi opptatt av bærekraft og jobber kontinuerlig med å redusere våre klimagassutslipp, og er opptatt av miljøet rundt oss og for våre kommende generasjoner. Det innebærer helhetlig og systematisk arbeid med tiltak innen områder som innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk. Små og store tiltak for å gjøre vårt for at miljøet skal ivaretas. Å være en Miljøfyrtårnbedrift stiller krav til oss rundt avfallshåndtering, energireduserende tiltak, gode HMS rutiner, mijøkrav ved innkjøp og miljøfokus på transport.

Dette er noen av tiltakene vi gjør: 

  • Kortreiste rør

  • Returordninger på plastlokk, plastsekker og bæreposer.

  • Medlem av Grønt Punkt og Renas.

Sertifiseringen dokumenterer vårt løft og kontinuerlig arbeid med å ta vare på miljøet, og omfatter vårt hovedkontor, sentrallager, samt alle våre øvrige avdelinger.

Om miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, og Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Er du registrert kunde hos oss og ønsker webshoptilgang?

Som kunde hos Ventistål har du flere tiår med kompetanse og ekspertise i ryggen. Vi jobber hver dag for å levere gode løsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr en rekke tjenester som blant annet prosjektering, rådgivning og mye mer. Med lokasjoner over hele landet leverer vi kortreist og effektivt.