Større stand enn noen gang på VVS Dagene 2024

I år stiller vi med hele 380m² stand på NOVA Spektrum den 16.-18. oktober 2024. Dette er årets store bransjetreff, og vi er klare for å presentere en stor gjeng fra oss og en stand spekket med det ypperste av produkter innen varme, kjøling, lufttekniske produkter og boligventilasjon. I tillegg har vi i kulissene nå jobbet mye med tematikken rundt ombruk, så dette vil du også få vårt siste nytt innen.

Vårt engasjement for bærekraft og samfunnsansvar

Selvfølgelig vil vi også synliggjøre det vi gjør innen bærekraft og samfunnsansvar. Det toget går nå i full fart, og vi stopper opp på perrongen på NOVA Spektrum på Lillestrøm og håper å få en gyllen mulighet til å høre på dere besøkendes tanker rundt det vi gjør.

For det er jo sammen vi skal løse utfordringene vi står overfor i bransjen vår. Som markedsleder i vår bransje er det en plikt vi tar på alvor å være med på bransjeutviklingen.

Sammen blir vi bedre!

Det er på D03-12 det skal skje – også After Dark

Vi jobber nå med standutforming, og jammen har vi vokst. En stor stand, som vi ikke har lyst til å gå hjem fra når lyset dempes, og inviterer til en sosial og hyggelig samling på vår stand. Her blir det god servering og en hyggelig, mer avslappet bransjeprat.

Vi ser frem til å møte dere på Nova Spektrum, stand D03-12, og håper på å få mange gode samtaler og delte erfaringer.

Er du registrert kunde hos oss og ønsker webshoptilgang?

Som kunde hos Ventistål har du flere tiår med kompetanse og ekspertise i ryggen. Vi jobber hver dag for å levere gode løsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr en rekke tjenester som blant annet prosjektering, rådgivning og mye mer. Med lokasjoner over hele landet leverer vi kortreist og effektivt.